18 Aralık 2010 Cumartesi

Quaresma Rapid Wien Golü

Video'nun başında ilk karşılaşmadıki çıkışı ve İnönü'de atılan gol.

14 Aralık 2010 Salı

Quaresma'nın oynaması bekleniyor...

UEFA'da gruptan çıkmayı garantileyen beşiktaş son grup maçında Rapid Wien ile karşılaşacak.Sakatlığı geçen ve takımla çalışmaya başlayan Quaresma'nın bu maçta oynaması bekleniyor...

12 Aralık 2010 Pazar

Kartal'a Q7 müjdesi

Spor Toto Süper Lig'de cuma günü Eskişehirspor'a 2-0 yenilen Beşiktaş'a iyi haber yıldızı Ricardo Quaresma'dan geldi.

Hafta içinde Avrupa Ligi'nde Rapid Viyana ile karşılaşacak olan siyah beyazlıların bugünkü antrenmanında sakatlığı geçen Portekizli yıldız takımla birlikte çalıştı.

AA'da yer alan habere göre sakatlıkları bulunan Bobo, Rüştü, Ekrem, Onur, İbrahim Toraman, Necip ve ameliyat olan Holosko'nun yer alamdığı antrenmanda Nihat Kahveci takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürürken, sakatlıklarını atlatan Nobre, Quaresma, Sivok, Ersan
ve Ferrari takımla birlikte çalıştı.

10 Aralık 2010 Cuma

Q7'nin durumu ciddi değil

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş'ın Konyaspor'u ağırladığı maçın 43. dakikasında sakatlanarak yerini Erhan Güven'e bırakan Ricardo Quaresma'nın durumuna dair ilk bilgiler geldi.

Yayıncı kuruluş Lig TV'nin yaptığı açıklamada Portekizli oyuncunun sol arka adalesinde çekme ve sertleşme olduğu ifade edildi. Daha önce sağ arka adalesinden sakatlanan Quaresma'nın tedbir amacıyla oyundan çıkmak istediği ve durumunun çekilecek MR sonucunda netlik kazanacağı bildirildi. Sağlık ekibinin yapılan konsültasyonun ardından detaylı bir açıklama yapması  bekleniyor.

Önümüzdeki hafta ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Quaresma'nın sakatlığı taraftarlarda büyük bir üzüntüye neden olmuştu.

Quaresma: "En büyük hatam Inter"

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma hayatındaki en büyük pişmanlığın Inter'e gitmek olduğunu söyledi.
http://italy.theoffside.com/files/2010/05/quaresma1.jpgFCInternews.it sitesine açıklamalarda bulunan Q7, "Inter benden mutluluğumu ve güvenimi aldı. Beni kadroya almayarak fazlalıkmışım gibi hissettirdiler. Hergün ağlayarak idmanlara gittim" şeklinde konuştu.

Jose Mourinho'nun isteği üzerine Inter'e transfer edilmesine rağmen oynatılmamasına anlam veremediğini söyleyen Portekizli yıldız, "İtalya'ya gittiğimde Mourinho'nun isteği üzerine transfer edildiğimi anladım. Daha sonra birden forma şansı bulamamaya başladım. Formumun zirvesinde olmadığımı kabul ediyorum. İtalya'da hayatımın en kötü dönemini geçirdim" ifadelerini kullandı.

Ouaresma sezon başında Beşiktaş'a 7,3 milyon avro karşılığında transfer olmuştu.

Portekiz'de Quaresma yok

http://v4admin.sportnetwork.net/upload/379/379_0_1233844763.jpgPortekiz Milli Takım Teknik Direktörü Paulo Bento, çarşamba günü İspanya ile oynayacakları hazırlık maçının kadrosuna BeşiktaşRicardo Quaresma'yı dahil etmedi.
Benficalı Fabio Coentrao ve Portlu Silverstre Varela'nın da sakatlıkları nedeniyle çıkatıldığı kadroda şu isimler yer aldı:

Kaleciler: Eduardo (Genoa), Rui Patricio (Sporting) Defans: Bruno Alves (Zenit St Petersburg), Jose Bosingwa (Chelsea), Joao Pereira (Sporting CP), Pepe (Real Madrid), Ricardo Carvalho (Real Madrid).
Orta saha: Carlos Martins (Benfica), Joao Moutinho (Porto), Manuel Fernandes (Valencia), Miguel Veloso (Genoa), Paulo Machado (Toulouse FC), Raul Meireles (Liverpool).
Forvet: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Danny (Zenit St Petersburg), Helder Postiga (Sporting CP), Hugo Almeida (Werder Bremen), Nani (Manchester Unite
d)